ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
07.10.24

Η GRANIKAL ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ SALONICA BAR SHOW 2024 ΣΤΗΝ ΔΕΘ HELEXPO ΣΤΙΣ 30/09

Στο 1ο Salonica Bar Show, η παρουσία της GRANIKAL ήταν εντυπωσιακή, με τρία ειδικά σχεδιασμένα stands που πρόσφεραν μοναδικές γευστικές εμπειρίες και απολαυστικά cocktails καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Tα τρία θεματικά μας stands ήταν:

  1. Aperitivo Experience: Ένα stand αφιερωμένο στα πιο δροσερά και κλασικά ιταλικά Spritz. Εδώ, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ποτά από κορυφαία brands όπως Luxardo, τα Ready to Enjoy Aperitivo Spritz, Select Spritz, Amaro Montenegro και Cocchi. Η Granikal εμπνευσμένη με την Ιταλική κουλτούρα κέρδισε τους επισκέπτες του με 4 συναρπαστικά cocktails που αναδείκνυαν την πλούσια ποικιλία aperitivo και liquers.
  2. Agave Experience: Στο stand αυτό, οι ταλαντούχοι bartenders ταξίδεψα στον κόσμο της Αγαύης μέσα από εξαιρετικά cocktails που βασίζονται σε premium αποστάγματα όπως τα Bruxo Mezcal, Los Siete Misterios Mezcal και Nocheluna. Η εταιρία μας παρουσίασε για πρώτη φορά το πρωτοποριακό brand ALMAVE, ένα μη αλκοολούχo απόσταγμα από 100% μπλε αγαύη που παρασκευάζεται στο Μεξικό με συνιδρυτή τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 Lewis Hamilton.
  3. Gin Experience : Στο Stand αυτό, παρουσιάστηκαν τα πιο premium gins όπως το διάσημο Martin Miller’s Gin, Elephant Gin και το ελληνικό Stray Dog. Δροσερά και ιδιαίτερα cocktails που ανέδειξαν την ποιότητα και τον χαρακτήρα του gin σε κάθε γουλιά, προσφέροντας signature G&Τ, το οποίο και έγινε ανάρπαστο!

Ραντεβού στο Athens Bar Show 2024…

Μέχρι τότε DRINK DIFFERENT!!!

#SalonicaBarShow2024 #GRANIKAL #DrinkDifferent #UpgradeYourDrinks #drinkresponsibly

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ